3 september 2016
17:00

IF Brommapojkarna 10

Referat: IF Brommapojkarna 3 - IF Brommapojkarna 10

Vi mötte våra vänner i BP17. De tar tag i spelet direkt och i den andra minuten blir vi alldeles för passiva i försvarsarbetet och de kan placera in 0-1 från straffområdeslinjen. Efter målet jämnar spelet ut sig lite och båda lagen skapar några halvchanser. I 9:e minuten lyfter Adam en långboll på Malle som håller undan försvararen och rullar in 1-1. Tyvärr är markeringsspelet obefintligt minuten senare och de kan lägga in 1-2 från nära håll. Spelet böljar fram och tillbaka men 1-2 står sig till paus.
I andra får vi en kanonstart. Alvin bryter bollen högt upp på egen planhalva och avancerar mot mål. Deras försvar går inte på honom så då avlossar han ett skott utanför straffområdet som går in strax under målvaktens högra kryss. Ett riktigt snyggt mål. BP17 fortsätter att rulla bollen lite bättre än oss och i 4:e minuten gör de 2-3. Strax därefter gör de även 2-4 efter att vi slarvat framför eget mål. Vi jobbar för en reducring och bla kommer Adam helt fri och rundar målvakten men avslutet räddas på mållinjen. BP17 har också några chanser där Joel en gång nickar bort en frispark på egen mållinje. Vi skapar ett antal hörnor men tyvärr utan att få de på mål. I sista minuten sätter de 2-5 som också blir slutresultatet.
Vi måste lära oss att vårda bollen bättre samt framförallt hålla koll på våra motståndare i försvarsarbetet. Vi lyfter på hatten åt BP17 som var lite bättre än oss idag.